Jurassic Park'ın Çıkış Tarihi ve İlk Videosu

Nima da oyunda önemli rol oynayacak karakterlerden birisi olacak
18.02.2011 11:36 Alkan Adakaner


     Telltale Games, Jurassic Park: The Game'in ilk videosunu yayınladı. Bu video ile birlikte oyunun çıkış tarihine de kavuşmuş olduk. Nisan ayında dinozorlarla dolu adamıza geri dönüyoruz.
 
     Jurassic Park'ın filmleri ile doğrudan bağlantısı olmayacak oyun Telltale'in diğer oyunlarından daha iyi görsellere ve daha korkutucu bir atmosfere sahip olacak. Geliştirici stüdyo zaten Heavy Rain'den esinlendiğini açıkça söylemişti.
 
     Oyunun ilk videosunda da karanlık ve biraz da olsa korkunç bir atmosfere rastlıyoruz. Nima gibi karakterleri de gösteren videodaki konuşmalara bakacak olursak, adada sıkışıp kaldığımızı (ki Jurassic Park'ın filmlerinde de durum farklı değildi) ve hayatta kalmak için mücadele edeceğimizi anlıyoruz.
    
      Doğrudan oynanış görüntülerinin yer almadığı video'da aynı zamanda oyunun önalımını Telltale'in sitesinden yaparsak 34.99 dolar yerine 29.99 dolara alma şansımızın olduğunu görüyoruz. Yani 5 dolarlık bir kazancımız olacak. Bu arada Nisan tarihinin sadece PC ve Mac kullanıcılarını kapsadığını hatırlatalım. Konsol oyuncuları bu oyuna daha sonra kavuşacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler