Just Cause 2'nin Türkçe Yaması Çıktı

14.09.2011 17:10 Ersin Kılıç


     Yaptıkları önemli projeler dışında The Witcher 2: Assassins of Kings'in resmi Türkçe yamasına da başlayan Oyun Çeviri ekibi yeni çeviriler ile bizi şaşırtmaya devam ediyor. Ekibin yeni çeviri projesi ise Just Cause 2 oldu.
 
     Oyunu neredeyse %100 oranında Türkçeye çeviren ekip sessiz sedasız başladıkları proje ile büyük bir sürpriz yapmış. Just cause 2'nin Türkçe yamasını kullanmak için ise oyunu 1.0.0.2sürümünde oynamanız, yani güncellemesini yapmanız gerekiyor.
 
     Oyunun Türkçe yama sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bizde BSC ekibi olarak Oyun Çeviri ekibini bir kez daha kutluyoruz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler