Just Cause 3 Multiplayer Modu İndirmeye Sunuldu

07.01.2017 00:08 Gazali Çetinkaya

 
   Alman geliştirici Nanos, ücretsiz Just Cause 3 multiplayer modunu indirmeye sundu. Avalanche Studios'un normalde tek kişilik oyuncu moduna sahip yapımı artık resmi olmasa da bir multiplayer moduna sahip.
 
   Nanos'un bu modu ile oyuncular yarış, deathmatch, skydiving, roleplaying ve serbest dolaşma gibi çoklu oyuncu seçeneklerine sahip ve bunların yanı sıra oyuncular kendi modlarını da oluşturabilir. 
 
   Multiplayer modunu buradan indirebilirsiniz ve mod ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.
 
   Belirtmekte fayda var, Nanos topluluk yöneticisi mod ile ilgili sorun yaşayanlar adına şu açıklamayı yaptı. "Umarız çoğunuz şu ana kadar JC3: MP'den keyif alıyorsunuzdur. Bazı kişilerde modun çalışmadığını fark ettik - şu anda bu sorunları araştırıyoruz ve kısa sürede bir kullanıcı güncellemesi sunmayı umuyoruz. Lütfen sabırlı olun. ;)" 
 
    Bol aksiyonlu açık dünya oyunu Just Cause 3, 1 Aralık 2015 tarihinde çıkış yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler