Just Cause 3, Teknik Hatalar ve Performans Sorunlarıyla Birlikte Çıktı

01.12.2015 17:33 Ömür Gencer


      Gün içinde çıkış yapan Just Cause 3, çıktığı gibi pek çok teknik problemi de beraberinde getirdi. Konsollarda özellikle aksiyonun bol olduğu anlarda oyunda frame düşmesi yaşandığı belirtiliyor. Oyun Xbox One'da 900p çözünürlükte çalışmasına rağmen oyunu 1080p çözünürlükte çalıştıran PS4'ten daha kötü bir performans sunuyor.
 
      Digital Foundry'nin paylaştığına göre yapım ne PS4'te ne de Xbox One'da sabit 30 fps'de çalışmıyor. Xbox One'da kaydedilen en düşük fps 20 iken PS4'te bu rakam 24. PC oyuncuları ise güçlü sistemlerine rağmen oyunun olması gerekenden çok daha düşük fps'de çalıştığını belirtiyor.
 
    Teknik kısmın yanında görsel hatalara geldiğimizde geldiğimizde ise Reddit'te pek çok oyuncu çeşitli hatalarla karşılaştıklarını dile getiriyor. Su efektlerinin olmaması sonucu oluşan bomboş araziler veya düşük poligona sahip dağlar gibi.
 
      Nvidia, Just Cause 3'e özel olarak performans rehberi yayınlarken AMD, geliştirici ekip Avalanche ile ortaklaşa çalışarak sürücü geliştirdiğini belirtiyor. Bahsettiğimiz bazı Just Cause 3 hatalarına ait görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler