Just Cause 3 Yapımcıları Sorunlar Üzerine Çalışıyor

03.12.2015 11:23 Berkay Öztürk

 
Just Cause 3, bu hafta çıkışını gerçekleştiren oyunlar arasında. Özellikle, iyi inceleme puanlarıyla dikkat çeken oyunda bazı oyun içi hatalar bulunmakta. 
 
Bu kadar büyük haritası olan, her şeyin her an patlayabildiği, açık dünya bir oyunda bazı oyun içi hataların olması doğal olarak beklenebilir bir şeydi. Neyse ki, geliştirici Avalanche Software şimdiden çalışmalara başlamış gözüküyor. 
 
"Bazılarınızın, teknik sorunlarla baş etmek zorunda kaldığını biliyoruz. Elimizden geldiğince her şeyi inceleyip size mümkün olan en iyi deneyimi sunmaya çalışıyoruz, şu anda binlerce oyuncu Just Cause 3'ün dünyasının içinde, onlardan gelen bütün verileri değerlendirmeye çalışıyoruz."
 
Ayrıca sorun yaşayan oyuncuların, Square Enix müşteri hizmetlerine sorunlarını rapor etmelerini isteyen yapımcı, "Oyunumuzu oynarken herkesin güldüğünden emin olmak istiyoruz." diyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler