"Just Cause 3'ü Görürseniz Şaşırmayın"

30.03.2010 12:08 Ersin Kılıç


 
     İngiltere satışlarında ilk sırada bulunan Just Cause 2, şu sıralar en çok oynanan oyunlar arasında bulunuyor. Serinin üçüncü versiyonu ise beklediğimizden erken gelebilir.
 
     Oyunun yapımcı firması Avalanche Studios, satışlardan oldukça memnun olacak ki firma patronu Christofer Sundberg, Develop-Online ile yaptığı bir söyleşide "Just Cause 3 duyurusunu yakında görürseniz şaşırmayın." ifadesini kullandı.
 
     NVidia'nın PhysX özelliği ve grafikleri ile de oldukça ön plana çıkan Just Cause 2, bir müddet daha gündemdeki yerini koruyacağa benziyor. oyun için indirilebilir içeriğin gelebileceğine dair açıklamaların yapıldığını da hatırlatalım. Anlaşılan panau adalarındaki maceramız daha da genişleyerek devam edecek.
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler