Just Cause 3'ün Season Pass'i Duyuruldu

15.09.2015 19:47 Ömür Gencer


        Açık dünya yapımı Just Cause 3'ün season pass'i görücüye çıktı. Belirtilene göre hava, kara ve deniz odaklı üç farklı DLC Just Cause 3'e eşlik edecek.
 
       Bu üç ana DLC'nin yanında Flame Wingsuit ve Parachute skinleri de oyunculara sunulacak. Üç ana DLC oyuna yeni görevler, silahlar, ekipmanlar, araçlar ve düşmanlar ekleyecek.  Air, Land, ve Sea DLClerinin ne zaman çıkacağı açıklanmasa da oyunun season pass'ine sahip olan oyuncuların her DLC'yi diğer oyunculardan bir hafta erken alacağı belirtiliyor. Season Pass 25 dolardan satılacak. 

      Oyun 1 Aralık'ta PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Season Pass hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere paylaşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler