Just Cause 3'ün Son DLC'si için Çıkış Tarihi Verildi

11.08.2016 01:01 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix ve Avalanche Studios bugün yaptığı duyuru ile birlikte Just Cause 3'ün son DLC'si Bavarium Sea Heist'in çıkış tarihini bir video eşliğinde paylaştı. Bavarium Sea Heist, 11 Ağustos tarihinde season pass üyelerine sunulacakken tüm herkes DLC'ye 18 Ağustos tarihinde ulaşabilecek.
 
  $5.99 fiyatı bulunan DLC için resmi ağızdan verilen bilgiler şu şekilde.
 
   Just Cause 3: Bavarium Sea Heist, Hava, Kara & Deniz Genişletmesi kartının üçüncü DLC paketi. Annika, Sheldon, Looch ve yeni müthiş roket teknenin de yardımıyla Batı Medici'nin tehlikeli denizlerinde seyret, Eden Corporation'ın geliştirdiği tahrip gücü en yüksek silaha ev sahipliği yapan gizemli araştırma tesisi Stingray'e sız.
 
   Bu içerik paketinde keşfedilecek yepyeni bir lokasyon, görevler, tehdit türleri, ağır silahlı roket teknesi ve müthiş 'Eden Spark' yıldırım silahı bulunuyor.

Özellikleri

- Medici kara sularında bulunan, Eden Araştırma tesisine ve gizemli 'Stingray' üssüne ev sahipliği yapan Scolio'yu kurtar.
- Müthiş roket teknesi “Loochador”la seyret, aynı anda birden fazla hedefe kilitlenebilen roketatarları ve minigunları kullanarak korkunç Black Hand Filosunu yok et.
- Stingray üssüne sız, Müthiş “Eden Spark” yıldırım silahını çal, yepyeni hikaye ve görevlerde düşmanlarına ölüm saç.
- 'Boat Invader' görevinde kazanacağın modlarla Eden Spark silahını daha da geliştir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler