Just Cause 3'ün İlk Videosu + Çıkış Dönemi

13.02.2015 16:13 Alkan Adakaner


    Açık dünya aksiyon oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Just Cause serisinin yeni oyunu Just Cause 3'ün ilk videosu yayınlandı. Bu videoda oyun içi görüntüler bulunmuyor, ama yine ortalığın karışacağına işaret ediliyor.
 
    Bu video ile birlikte PC, Playstation 4 ve Xbox One için geliştirilen Just Cause 3'ün  2015 yılının sonunda (muhtemelen Ekim-Kasım aylarında) piyasaya çıkacağı da açıklandı. Bakalım ilk oynanış videoları ne zaman düşecek?
 
   Ayrıca oyunun yeni ekran görüntüleri kaliteli grafiklerle karşılaşacağımıza işaret ediyor. Aşağıda oyunun yeni görsellerini ve ilk videosunu bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 34 Dk önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 2 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 3 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 4 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler