Justice League Snyder Cut Onaylandı, HBO Max'te Yayınlanacak

21.05.2020 12:07 Özgür Eroğlu

 
DC'nin sinemada kurduğu evrenin en önemli filmlerinden biri olarak vizyona giren Justice League, 2017'de vizyona girmişti. Filmin yönetmeni Zack Snyder, yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle filmin yapım aşamasında bırakmak zorunda kalmıştı. Sonrasında ise filmin yönetmenliği için Josh Whedon gelmişti ve en sonunda izlediğimiz film Snyder ile Whedon'ın ortak bir çalışması olmuştu.
 
İki yönetmenin tarzı birbirine uymadığı için film, Snyder'ın istediği gibi olmamıştı. Çıktığı yıl da oldukça fazla olumsuz eleştiri almıştı. Yıllar sonra Zack Snyder, Justice League'in "Snyder Cut" adı altında kendi planladığı film hakkında detaylar ve görseller paylaşmıştı ve hayranlar Snyder Cut'ın yayınlanması için kampanya başlattı.
 
Uzun bir süreden sonra bu kampanya işe yaradı ve Zack Snyder dün Justice League: Snyder Cut'ın HBO Max'te yayınlanacağını duyurdu. 2021 yılında yayınlanacak. Snyder Cut ile ilgili bilinen ilk detaylar şöyle:
 
- 4 saat uzunluğunda bir film olarak ya da 6 bölümlük bir dizi olarak yayınlanacak.
- Asıl filmde olmayan sahneler içerecek. 
- Oyuncular ekstra sahnelerin çekimi için yeniden bir araya gelebilir. 
- Filmin Snyder Cut versiyonunun 20 - 30 milyon dolar arasında bir bütçeye sahip olacağı düşünülüyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 10 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler