K2 Network, APB'nin Haklarını Satın Aldı

11.11.2010 13:08 Alkan Adakaner


 
    Realtime Worlds'un uzun zaman sonucunda büyük paralar harcayarak geliştirdiği MMO oyunu All Points Bulletin'in (APB) sunucuları geliştirici firmanın iflas etmesi sonucu kısa bir süre sonra kapanmıştı.
 
    Bu olayın ardından Realtime Worlds'un All Points Bulletin ile ne yapacağı merak konusuydu. Şimdiye kadar bir çok firmanın adı APB ile anıldı. Game Industry 'nin haberine göre sonunda APB'yi satın alan firma ortaya çıktı.
 
    Habere göre War Rock ve  9 Dragons'tan tanıdığımız K2 Network, 1.5 milyon Sterlin ödeyerek oyunun haklarını satın aldı.
 
     APB'yi geliştirmek Realtime Worlds'e yaklaşık 75 milyon dolara mâl olmuştu. Olaya bu açıdan bakınca gerçekten ilginç bir durumla karşılaşıyoruz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler