Kahvelerde Starcraft II Maçı İzlemek?

Bir oyundan daha fazlası!
26.11.2011 17:13 Samet Konuksal


     Starcraft serisi artık oyunluktan çıkıp spor dalı gibi bir hal aldı. Binlerce oyuncu Starcraft II oyunlarından para kazanıyor ve milyonlarca insan da bu oyuncuları izliyor. Peki Starcraft II kahvelerde, ya da yabancı ülkelerdeki ismiyle 'bar'larda izletilse nolur?
 
     BarCraft ismiyle başlanan etkinlikte, odak noktası olarak bu konu ele alınıyor. Seçilen barlarda, Starcraft II'nin en büyük liglerinden MLG maçları gösteriliyor. Videolarda görüldüğü üzere bu barların müşteri sıkıntısı maçlar sırasında pek de az değil.
 
     Cnet'in konu aldığı haber videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Merak ettiğimiz konu, bu olay Türkiye'deki kahvelerde olsa acaba futbol hayranı amcalarımızın tepkisi ne olurdu? :)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler