Kane & Lynch 2 Demosu Pazartesi PSN'de

16.07.2010 21:22 Alkan Adakaner


 
      Kane & Lynch 2: Dog Days'in demosu bir süre önce bir kod sayesinde oyunculara sunulmuştu ve gerek senaryo modunu gerekse de çok oyunculu modları deneme fırsatı bulmuştuk. 
 
     Şimdi sıra Playstation 3 sahiplerine geldi. 19 Temmuz Pazartesi günü Playstation Plus üyeleri oyunun demosunu indirebilecekler. 
 
      Normal üyeler ise 20 Temmuz'da Amerika'da, 21 Temmuz'da ise Avrupa'da demoyu oynama fırsatı yakalayacaklar. Bazı Xbox 360 sahipleri 1 Temmuz'da bir kod sayesinde demoyu indirme fırsatı yakalamıştı.
 
     Demoyu denemiş birisi olarak çok memnun kalacağınızı söyleyebilirim. İlk oyundaki eksikliklerin çoğunun giderildiğini demoyu oynayınca anlayacaksınız. Oyunun PC demosu ile ilgili bir açıklama yapılmasa da kısa bir süre sonra yayınlanması bekleniyoruz.
 
kaynak 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kane & Lynch 2 : Dog Days Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler