Karma Online: PoD Açık Beta Testi Haftaya Başlıyor

Karma Online: PoD Açık Beta Testi Haftaya Başlıyor
01.07.2011 14:21 Ersin Kılıç


     Önde gelen oyun gelistirici ve yayinlayici olan Joymax bugün, gelmekte olan Ikinci Dünya Savasi oyunu Karma Online: Prisoners of the Dead’in, ön açik beta testinin önümüzdeki Sali (5 Temmuz) günü baslayacagini ve 19 Temmuz Sali’ya kadar devam edecegini duyurdu. Teste katilmak veya oyun hakkinda daha fazlasini ögrenmek için, oyuncular su adresi ziyaret edebilirler: http://www.joymax.com/karma/.

     “Kapali beta testimizde oynama sansini yakalayamayan oyuncular için bu, sinirli ön açik beta testine kayit olarak aktif olmak için harika bir firsat” diyor Joymax CEO’Su Nam-chul Kim. “Oyuncularin nelerden hoslandigini ve hoslanmadigini, neleri gelistirmemizi ve güçlendirmemizi istediklerini ve neleri oldugu gibi birakmamizi istediklerini gerçekten de bilmek istiyoruz. Tüm fanlarimizin ve oyuncularimizin, olabildigince oyundan zevk almasini istiyoruz ve sadece onlarin önerileriyle daha iyi hale gelebiliriz!”

     Ön açik beta testi, 5-19 Temmuz tarihleri arasinda gerçeklesecek, yani oyuncularin oyuna alismasi ve rakip tarafin oyunculari ve zombileri havaya uçururken oyunda mevcut olan çesitli silahlari kullanmasi için iki hafta gibi uzun bir zamani olacak. Tüm bu süre, bu yaz sonunda çikacak final oyununa kadar beceri kazanmalarina yardimci olacak!

     Dragonfly ile birlikte gelistirilen ve Joymax tarafindan yayinlanan KARMA Online: Prisoners of the Dead, Kore’de çok ünlü olan çevrimiçi FPS serilerinden olan Karma Online serisinin bir sonraki bölümü. Oyuncular, Itilaf ya da Müttefik kuvvetlerden birini seçerek küresel zafer için savasa katildiklari, –zombilerle dolu– Ikinci Dünya Savasi’na dönecek. Bu sanal ve tarihsel simülasyonda oyuncular, düsman birliklerine oldugu kadar, yikici savasin kalintilarinda yürüyen yüzlerce ölüye de karsi koyacaklar.

                                                                                                               Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Karma Online: Prisoners of the Dead Platformlar: PC Geliştirici: JoyMax Dağıtıcısı: JoyMax Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler