Katanayla İnsan Kesmenin Nasıl Olduğunu Biliyoruz

Bu açıklamalardan sonra hayashi'nin üç, beş kişiyi doğradığını düşünmeye başladım :)
15.06.2011 11:37 Ersin Kılıç


     Ryu Hayabusa elinde kılıcı, gözünde öfkesi ile gene düşmanlarını kılıçtan geçirmeye hazırlanıyor. Ninja Gaiden 3'ün yapım ekibi ise bu kılıçtan geçirme anları için oldukça iddialı.
 
      En iyi ninja temalı oyunlardan biri olan Ninja Gaiden'in yeni oyunu için yapım ekibi hummalı bir çalışma içerisinde. Kotaku ile bir söyleşi yapan stüdyo başkanı Yosuke Hayashi; "Biz japon yapımcılarız, Katana ile insan kesmenin nasıl olduğunu biliyoruz" cümleleri ile oyundaki kesme, biçme anlarına nasıl önem verdiklerini dile getirmiş.
 
     "Kasların sıkışıp, kemiklerin çıtırdadığını hissedersiniz. Bunun nasıl olduğunu biliyoruz." diyen Hayashi, "Japon bir karanlık kahramanı düşünmeye başladığımızda, onun bir ölüm makinesinden çok insani yönlerini ortaya çıkarmak istedik" sözleriyle de hikayenin nasıl Ryu'nun bu yönüne kayacağını açıklamış.
 
      Ninja Gaiden 3'ün PS3 ve Xbox 360 için 2012 yılında çıkacağını ve Wii U için geliştirilen bir Ninja Gaiden oyunu olduğunu da hatırlatalım. Oyunun yeni ekran görüntülerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler