Kaykay Oyunu Session'a Skate 3 Benzeri Bir Kontrol Sistemi Eklenecek

19.02.2020 23:39 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crea-ture Studios'un yaptığı kaykay sürme oyunu Session'ından yeni bilgiler paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde oyunun Xbox One versiyonundan haberler için 19 Şubat'ı beklemeniz gerektiğini söylemiştik. Ancak paylaşılan bilgiler çok da beklenene değdi diyemeyiz.
 
17 Eylül 2019'da PC için piyasaya sürülen kaykay oyunu Session'ın Xbox One versiyonu, son ertelenmeden sonra hala bir çıkış tarihine sahip değildi. Twitter'dan 19 Şubat'ı beklememiz gerektiği söylendi ama yine net bir çıkış tarihi öğrenemedik. En azından bir aralık verildi diyebiliriz ama. Oyunun Xbox One versiyonunun ilkbahar aylarında çıkması bekleniyor.
 
Ayrıca yeni bir güncelleme ile oyunun PC versiyonuna yeni bir kontrol sistemi ekleniyor. Bir başka kaykay oyunu Skate 3'ün en çok takdir kazanan özelliği yani kontrol özelliği Session'a geliyor. Direkt olarak aynısı değil ancak açıklamaya göre, Skate 3 benzeri bir kontrol sistemi son güncelleme ile birlikte Session'a eklenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Session Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Crea-ture Studios Dağıtıcısı: Crea-ture Studios Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 27 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 37 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler