Kaykay Oyunu Session'ın Xbox One Sürümünden Yeni Bilgiler 19 Şubat'ta Paylaşılacak

16.02.2020 22:09 Özgür Eroğlu

 
17 Eylül 2019'da PC için piyasaya sürülen kaykay oyunu Session'ın Xbox One sürümünden yeni bilgiler yakın zamanda gelecek gibi duruyor. Oyunun geliştirici stüdyosu Crea-ture Studios, Twitter üzerinden yeni güncelleme ile ilgili bir Tweet paylaştı.
 
Session'ın Xbox One sürümü 2018 yılında E3'te duyurulmuştu ancak ertelemeler yüzünden, oyunun Xbox One sürümü hala yayınlanmadı. Twitter'dan paylaşılan Tweet'e göre oyuna dair sonunda yeni şeyler öğreneceğiz. Tweet'te yazana göre 19 Şubat'ı beklememiz gerekiyor. Durum güncellemesini sizlere yine Bölüm Sonu Canavarı üzerinden yapacağız. Steam sayfasına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Altın kaykay döneminden ilham alan Session'ın temel amacı, kaykayın gerçekte ne olduğunu deneyimlemektir; yaratıcılığınızı ifade etmekten başka bir hedefin olmayacak ve bir karakteri canlandırmayacaksınız sadece kendiniz olacaksınız. Dünyanın en efsanevi noktalarında kaykay sürmeye hazırlanın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Session Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Crea-ture Studios Dağıtıcısı: Crea-ture Studios Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler