Kaz Hirai, PSN Krizi İçin Konuşacak

En yakın süre içerisinde PSN'in eski hâline dönmesini umuyoruz.
30.04.2011 14:12 Levent Polater

 
    Meydana gelen büyük çaplı PSN krizinden sonra Sony CEO'su Kaz Hirai'nin konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.
 
    Yarın Japonya saati ile 2.00 pm'de bizim saatimize göre ise Pazartesi sabahı saat 7.00 am'de gerçekleşecek olan bu basın toplantısında Hirai'nin PSN'in son durumuyla ilgili bilgi vermesi bekleniyor ve PSN'in tekrar ne zaman açılacağını da bu toplantıda öğrenmeyi umut ediyoruz.
 
    Geçen hafta hacklenerek 1 haftadır offline durumda olan PSN için kullanıcı bilgilerinin ele geçirildiği onaylanarak büyük bir kaos ortamı yaratılmıştı. Çoğu PSN kullanıcısı bu korkuyla serviste kullandıkları kredi kartlarını iptal etmek zorunda kaldılar. 
 
    Hirai'den yarın daha doğrusu Pazartesi sabahı iyi şeyler duymayı umuyoruz. Toplantı ile ilgili güncel bilgileri haber akışımızda yakalayabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler