Keanu Reeves, The Matrix 4'e Neden Katıldığını Açıkladı

09.06.2020 13:03 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgu türünün en önemli filmlerinden biri olan ve özellikle ilk filmi mükemmel bir iş başaran The Matrix serisinin dördüncü filmi bildiğiniz gibi şu anda yapım aşamasında. 
 
Geçtiğimiz yıl film duyurulduğunda, çoğu insanın beklemediği olay da Keanu Reeves'in yeni filmde ekibe katılmış olmasıydı. Keanu Reeves ise geçtiğimiz gün Empire'a verdiği bir röportajda filme neden katıldığını açıkladı.
 
Keanu Reeves, "Filme katılmamın tek sebebi Lana Wachowski'nin güzel bir senaryo yazmış olması." cümlesini kullandı. Ve kendisiyle iyi bir uyum sağlayacağını düşündüğü bir senaryoymuş, The Matrix 4'ün senaryosu.
 
The Matrix 4'ün yönetmenliğini Lana Wachowski ve Lilly Wachowski yapacak. Filmin senaryosunu ise Aleksandar Hemon David Mitchell ve Lana Wachowski yazacak. Carrie-Anne Moss, Keanu Reeves, Jonathan Groff, Jada Pinkett Smith ve Neil Patrick Harris oyuncular arasında. Filmin vizyon tarihi ise 21 Mayıs 2021.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler