Keanu Reeves'in Başrolünde Olduğu 47 Ronin Filminin Devamı Geliyor

13.08.2020 18:10 Özgür Eroğlu

 
Son dönemlerin en popüler oyuncularından biri olan Keanu Reeves'in başrolünde olduğu 2013 yılında yayınlanan 47 Ronin filminin devamı geliyor ve yönetmeni de belli oldu.
 
Deadline'ın haberine göre 47 Ronin filminin devam filminde yönetmenliği, 4 Eylül'de vizyona girecek olan live-action Mulan filminde oyuncu olarak bulunan Ron Yuan yapacak. Filmin prodüksiyonu Universal 1440 Entertainment olacak. Filmin oyuncu kadrosu ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. IBDb'ye göre film 27 Mart 2021'de yayınlanacak.
 
2013 yapımı filmin yönetmenliğini Carl Rinsch üstlenmişti. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Ko Shibasaki, Tadanobu Asano ve Min Tanaka gibi isimler bulunuyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler