Keiji Inafune de Capcom'dan Ayrılıyor

29.10.2010 17:22 Alkan Adakaner

 
Image and video hosting by TinyPic
 
   Shinji Mikami'nin Capcom'dan nasıl koptuğuna hepimiz şahit olduk. Capcom'un verdiği bazı sözlerde durmaması Shinji Mikami'yi uzun yıllar çalıştığı firmadan koparmıştı. Şimdi de 23 yıldır Capcom'da çalışan Keiji Inafune ay sonunda görevinden ayrılıyor.

    Megaman'in yaratıcısı olan Inafune Dead Rising, Lost Planet ve Onimusha'da da önemli roller oynamıştı. Capcom'un araştırma & geliştirme bölümü patronu olan yapımcının istediği şeyleri gerçekleştirmekte bazı zorluklar yaşaması onu ayrılmaya itmiş görünüyor.

    Kendisi için daha yüksek bir pozisyon olmadığını söyleyen Inafune'nin bundan sonra hangi firmaya geçeceğini bilmiyoruz, ama Capcom'un önemli bir ismini kaybettiği ortada. Inafune'nin Japonya oyun endüstrisinin Batı karşısında çok zayıf olduğunu söylemesi nedeniyle Batılı bir firmayla anlaşması da ihtimaller arasında görünüyor. 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 21 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler