Ken Levine: Bioshock Infinite Benim Oyunum

Bioshock: Infinite'in hayal gücünün sınırlarının zorlandığı bir oyun olmasını diliyoruz
27.10.2011 11:23 Alkan Adakaner

 
     İlk Bioshock oyununun yaratıcısı olan Irrational Games'in başkanı Ken Levine aynı zamanda oyunun dünyasını tasarlayan kişi. Onun oldukça iyi bi hayal gücüne sahip olduğunu söyleyebiliriz. Önce bizi denizin derinliklerine daldırdı, şimdi ise göklere çıkarıyor.
 
     Ken Levine serinin yeni oyunu olan Bioshock: Infinite'te de önemli bir rol oynayacak. Hatta onun açıklamalarına bakarsak Infinite ile ilgili son kararlar tamamen ona ait. İşte Levine'in sözleri:
 
     "Bu benim oyunum. Stüdyoda oturup diğer arkadaşlarımla oyunla ilgili görüş alışverişi yapmayı seviyorum, ama günün sonunda nihai karar benim oluyor. "
 
     "Eğer birisinin serisine el atarsanız, yine birilerinin size 'şunu öyle yapmalısın, bunu böyle yapmamalısın' demesine ihtiyaç duyarsınız. Benim bu işteki rolüm de tam olarak bu"
 
      Sanırım Ken Levine eğer Bioshock: Infinite beklendiği gibi olmazsa bunun yine kendi sorumluluğu olacağının da farkındadır. O nedenle oyununa daha fazla önem gösteriyordur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler