Kena: Bridge of Spirits Önümüzdeki Ay Steam'e Geliyor

19.08.2022 21:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ve yayıncı Ember Lab, aksiyon macera keşif oyunu Kena: Bridge of Spirits'in PC sürümünün önümüzdeki ay Steam'de yayınlanacağını duyurdu. 
 
Oyun daha önce Epic Games Store üzerinden PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yaptı. Çıkış yapmasından bir yıldan biraz fazla bir süre sonra 27 Eylül'de Valve'ın dijital oyun platformu Steam'e geliyor.
 
Oyunun Steam sürümü büyük bir güncelleme ile geliyor. Steam sürümünde New Game+, gelişmiş bir fotoğraf modu, yeni kıyafetler ve daha fazlasını oyunculara sunacak olan Yıl Dönümü Güncellemesi yer alacak. 
 
New Game+, oyunu tamamladıktan sonra yeni bir maceraya başlayacağınız mod. Tüm yetenekleriniz ve yükseltmeleriniz mevcut olacak. Bunun yanı sıra yeni karşılaşmalar, zorluklar ve benzersiz düşmanlarla mücadele edeceksiniz. 
 
Hızlı savaşları keşif ögeleriyle birleştiren, hikâye odaklı bir aksiyon macera oyunu. Kena olarak, oyuncular Rot olarak adlandırılan büyüleyici ruh arkadaşlarından oluşan bir ekip bulur ve bu ekibi büyüterek onların yeteneklerini geliştirir ve oyuncuların çevreyi istedikleri gibi yönetmelerini sağlayacak yeni yollar oluşturur. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kena: Bridge of Spirits Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Ember Lab Dağıtıcısı: Ember Lab Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler