Kena: Bridge of Spirits'ten Yeni Bilgiler

08.09.2020 21:33 Gazali Çetinkaya

Game Informer dergisi, Ember Lab'in hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Kena: Brige of Spirits'ten yeni bilgiler paylaştı.
 
 
- Ana karakter Kena, "KAY-nuh" diye telaffuz ediliyor.
- Karakteri seslendiren sanatçı, oyunun birkaç müziğini de söyledi.
- Oyun Japonya, Bali ve benzeri Doğu bölgelerinden esinlenen hayali bir yerde geçiyor. Kena buralı değil ve buralara çok uzaklardan geldi.
- Küçük siyah yaratıkların adı Rot. Oyunun dünyasının dört bir yanına saçılmış bu yaratıkları bulup yanınıza alabileceksiniz. Nesneleri hareket ettirmek, kırık bir köprüyü geçici olarak onarmak ve düşmanların dikkatini dağıtmak gibi işlevlerde kullanılabilecekler. Ölümsüzler ve çeşitli şapkalar ile özelleştirilebilirler.
- Mikro ödemeler yok.
- Fotoğraf modu planlanıyor fakat çıkışında mı olacağı yoksa sonradan mı ekleneceği henüz belli değil.
- Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanıyor.
- Açık dünya oyunu değil. Oyunun başında göreceğiz köy, merkez bölge olarak geçiyor ve ona bağlı birkaç bölgeye seyahat edebileceksiniz.
- PlayStation 5'te, topladığınız her bir Rot aynı anda ekranda görünecek. PlayStation 4'te ise daha az sayıda görünecek. Toplamda 100'den fazla Rot var. PlayStation 5'te ayrıca ormanlar ve bitki örtüsü daha yoğun.
- Oyunun uzunluğuyla ilgili olarak, yan aktiviteler bulunduğu için net bir sayı verilmedi fakat hafta sonu içerisinde rahatça bitirilebilecek bir oyun olduğu belirtildi.
- $59.99 fiyattan satışa çıkmayacak. PlayStation 4'te satın alanlar PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz olarak sahip olabilecek.
- En yüksek zorluk seviyesi oyunculara sağlam bir mücadele sunacakken tek vuruşta da ölmeyeceksiniz.
- Game Informer, oyunu PlayStation 5'te çalışırken görmüş ve oyunun açılışı sadece iki saniye sürüyor. 
- Oyun ilk başta PlayStation 5 düşünülerek geliştirilmeye başlanmamış fakat konsolun gücü önceden belirlenmiş sınırlar içerisinde geliştirici ekibe daha fazlasını yapmasına imkan sağladı. 
- DualSense kontrolcüsünün özel tetik tuşlarından yararlanıyor. Ağır saldırılarda ve ok kullanımında bunu hissedeceksiniz.
 
Daha fazla bilgi için gameinformer.com/kena adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kena: Bridge of Spirits noel döneminde PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kena: Bridge of Spirits Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Ember Lab Dağıtıcısı: Ember Lab Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler