Kevin Butler ve Little Big Planet 2 Reklamları

09.12.2010 21:21 Gökhan Yılmaz

 
     Sony'nin PlayStation için yürüttüğü reklam kampanyalarında en çok sevilen ve en popüler isim olan Kevin Butler bir kez daha kamera karşısına geçti. Bu sefer Best Buy ile yapılan Sony Bravia TV ve PlayStation 3 kampanyası tanıtılıyor.
 
     İşin ilginç kısmı, reklam videosunun Little Big Planet 2'nin editörleri ile yeniden tasarlanmış olması. Bu sayede Kevin Butler'ın Sackboy'a dönüşmüş halini izlerken, oyunun editörünün ne derecede esnek olduğunu bir kez daha anlıyoruz.
 
     Yine Little Big Planet 2'nin bölüm editörleriyle hazırlanan Wolfenstein 3D haberine ve oyunun ilk 10 dakikasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler