Kid Icarus: Uprising Wii U için Listelendi

Bakalım Kid Icarus hayranları bu oyunu HD olarak oynayabilecek mi?
25.02.2013 21:16 Alkan Adakaner


     Resident Evil: Revelations'ın HD sürümünün diğer konsollarla birlikte Wii U için hazırlandığı Capcom tarafından açıklanmıştı. Şimdi bir Nintendo 3DS oyunu daha Wii U için geliyor gibi görünüyor.
 
     Amazon Fransa, ilk olarak 3DS için piyasaya çıkan Kid Icarus: Uprising'i Wii U için listeledi. Daha önce çok sayıda oyunu resmi duyuru gelmeden önce listeleyen Amazon Fransa'nın bu duyurularının gerçeğe dönüştüğüne de şahit olmuştuk.
 
    Nintendo 3DS'te beğeni toplayan bu oyunun gelişmiş bir sürümü Wii U'da büyük ilgi görebilir. Ne de olsa Kid Icarus, Nintendo'nun sevilen oyunlarından bir tanesi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kid Icarus Uprising Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 16 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler