Killer Freaks Aslında PS3 ve Xbox 360 Oyunuymuş

Wii U'da bu tür oyunların olması korku-fps hayranlarını sevindirecektir
14.11.2011 10:55 Alkan Adakaner

      Ubisoft'un Nintendo'nun yeni oyun konsolu Wii U'ya özel olarak duyurduğu FPS oyunu
Killer Freaks from Outer Space hakkında ilginç bilgiler ortaya çıktı. Söylentiler göre bu oyun ilk olarak Rabbids serisinin bir üyesiymiş.
 
     Projenin başlangıçtaki adının ise "Killer Rabbids" olduğu söyleniyor. Üstelik bu oyun Playstation 3 ve Xbox 360 için geliştiriliyormuş. Daha sonra ise proje Wii U'ya özel hale getirilmiş ve çok farklı bir konsepte geçmiş.
 
     Killer Freaks'te artık tavşanlar yerine dünya dışı ucubelere karşı savaşıyoruz. İşin ilginç yanı bazı uzaylıların bizim tavşanlarımızı anımsatması. İlginç bir şekilde başlayan bu projenin şu an Wii U'nun en önemli yapımlarından birisi olduğunu belirtelim. Muhtemelen konsolun çıkışında oyunu oynama şansı yakalayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler