Killer Freaks Online Multiplayer Modlara Sahip

Killer Freaks türü sevenlerin çok hoşuna gidebilir
11.05.2012 10:57 Alkan Adakaner


      Ubisoft'un Wii U'ya özel olarak hazırladığı FPS oyunu Killer Freaks from Outer Space belki de bu konsol için hazırlanan oyunlar arasında en çok bilgi sahip olduğumuz yapımdır. Nintendo'nun Wii U'nun hitap ettiği kitleyi nasıl değiştireceğini de gösteren bu oyun anlaşılan online multiplayer modlara da sahip olacak.
 
     Killer Freaks from Outer Space projesinde yazılım mühendisi olarak çalışan Olivier Cado'nun LinkedIn profiline baktığımızda bu ismin oyunun "online/multiplayer programcısı" olduğunu görüyoruz. Bunun anlamı ise son derece açık.

       E3 fuarında Killer Freaks from Outer Space hakkında daha ayrıntılı bilgilere sahip olacağımıza eminiz. Eğer bu oyunun adını hala duymadıysanız aşağıdaki video sizi nelerin beklediğini az-çok gösterecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler