Killer Freaks'in İlk Videosu Nasıl Yapıldı

Ubisoft, Wii U'ya inancının tam olduğunu söylemişti
04.01.2012 09:39 Alkan Adakaner

      Wii U oyunlarının nasıl görüneceği hakkında şu ana kadar ayrıntılı bilgilerle karşılaşmadık. Tabi bir oyun bu genellemenin dışında kaldı. Ubisoft tarafından geliştirilen Killer Freaks from Outer Space'in nasıl gözükeceğini biliyoruz.
 
      Nintendo platformlarındaki çoğu oyunun aksine bol şiddet, kan ve argo içeren oyunun ilk videosu oldukça etkileyiciydi. Aşağıdaki videoda ise Killer Freaks from Outer Space'in bu videosunun nasıl yapıldığını görüyoruz.
 
      Çok büyük ihtimalle Wii U'nun çıkış oyunu olacak bu yapım Nintendo'nun yeni konsolunda farklı oyunları da barındırmak istediğini kanıtlayan yapımlardan birisi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler