Killer Instinct Remake Olarak mı Geri Dönecek?

18.09.2012 00:28 Samet Konuksal


    1996 yılında çıkan Killer Instinct 2 ile birlikte kayıplara karışan, ancak devamlı olarak "Bir gün geri dönecek" sözlerini duyduğumuz efsanevi dövüş serilerinden Killer Instinct adına önemli bir gelişme yaşandı. Microsoft, Killer Instinct'in isim haklarında yeniliğe gitti.
 
    PlayXBLA sitesinden alınan bilgilere göre Microsoft, Killer Instinct'in ismi üzerindeki haklarını yeniledi. Bu hamleye gerekçe olarak firmadan, "Çeşitli nedenlerden dolayı Killer Instinct isminin ticari haklarını yenilemiş bulunuyoruz." açıklaması geldi.
 
   Firmadan bu şekilde bir açıklama gelirken, akıllara da Killer Instinct adına bir remake çalışması geldi. Killer Instinct'in hakları daha önce Nintendo'daydı fakat 2002 itibariyle Rare'i satın alan Microsoft, oyunun haklarına da doğrudan erişmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler