Killer Instinct Xbox One'da 60 FPS ve 720p Olacak

03.09.2013 09:53 Alkan Adakaner


     Xbox One'da hayat bulan Killer Instinct'in teknik detayları ile ilgili açıklamalar yapıldı. Geliştiriciler oyunun 60 fps (saniye/kare oranı) hızında ve 720p çözünürlükte çalışacağını açıkladılar. Özellikle 60 fps projenin önemli dayanaklarından biriymiş.
 
    Geliştiricilerin açıklamasına göre 60 fps hızdan herhangi bir ödün verilmesi mümkün değilmiş. Bunun neden büyük ihtimalle oyunun hızlı bir yapıya sahip olacak olması. Oyuna eklenecek herhangi bir şeyin 60 fps hızın yerini tutmayacağını da belirten geliştiriciler bu konuda kararlı gibi görünüyorlar.
 
    Killer Instinct'in free-to-play olarak piyasaya çıkacağını ve oyundaki her karakterin 4.99 dolardan satılacağını da hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer Instinct Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler