Killer Instinct'in 3. Sezonu Windows 10 ve Xbox One'a Özel Olacak

03.01.2016 17:16 Ömür Gencer


      Microsoft, Gamescom festivalinde Killer Instinct'in 3. sezonunu duyurmuştu. Oyunun yapımcı yönetmeni Adam Isgreen'in verdiği röportajla yapım hakkında yeni detaylar paylaşıldı.
 
      Röportajda verilen en önemli bilgi oyunun PC'de Windows 10'a özel olacağı. Yani Windows'un eski sürümüne sahip olan oyuncular Killer Instinct Sezon 3'ü oynayamayacak. Bunun yanında oyunun 2016'nın Mart ayında Xbox One ve Windows 10 için çıkış yapacağı, geliştirilmiş bir Dojo eğitim modunun bulunacağı belirtiliyor. Bunların yanında Tusk ve Kim Wu karakterleri retro kostümlerle birlikte oyunun çıkışında karakter listesinde yer alacak. 
 
      3. sezonun çıkışında sunulacak karakter sayısı, 2. sezonun çıkışında sunulan karakter sayısından daha fazla olacak. Son olarak yapımın 3. sezonu hakkında daha fazla bilginin Ocak ayının sonlarında düzenlenecek olan Pax South etkinliğinde paylaşılacağını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer Instinct Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler