Killer Instinct'te Her Bir Karakter 4.99 Avro

20.08.2013 13:56 Alkan Adakaner


    Microsoft ve Double Helix Games'in Xbox One'a özel olarak duyurduğu yeni Killer Instinct oyununun fiyatlandırması ile ilgili açıklama yapıldı. Free-to-play (oynaması ücretsiz) olarak duyurulan oyunda yeni karakterler için eller cebe gidecek.
 
    Başlangıçta sadece 1 karakterin açık olacağı Killer Instinct'te her bir karakterin 4.99 Avro'dan satılacağı açıklandı. Tabi bunun yanında bazı paketler de kullanıcılara sunulacak. Bu paketlerden Combo Breaker Pack, 19.99 Avro olacak ve böylece 8 karaktere %50 indirimli olarak sahip olacaksınız.
 
    The Ultra Edition adlı 40 Avro'luk paket ise size 8 karakter sunmasının yanında karakter aksesuarları, giysiler ve orijinal (ilk) Killer Instinct oyununu sunacak.  Ayrıca aşağıda oyunun yeni görsellerini bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer Instinct Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler