Killzone 3 Betası Yakında Başlayabilir Mi?

03.08.2010 11:06 Alkan Adakaner


 
     Killzone 3 ilk videoları ile birlikte büyük heyecan yarattı. 2. oyundan sonra zaten 3. oyunu deliler gibi bekleyen FPS severler gelecek yılın başlarına kadar serinin yeni oyununu oynayamayacaklar. Yine de en azından bir beta ile merakımızı giderebilirdik.
 
      Gamesonsmash'ten Alexander Negron'ın açıklamasına göre bu sabah kalkıp Playstation 3'ü açtığında bazı arkadaşları Killzone 3 oynuyormuş. Bu arkadaşlarının kimler olduğu konusunda bilgi vermeyeceğini söyleyen yazar bizi merakta bırakmayı başarıyor.
 
      Gördüğünüz gibi şu sıralar Killzone 3 için bir kapalı beta yapılıyor diyebiliriz. Bu bilgi yakında herkes açık bir beta yapılabileceği yönünde umutlanmamızı sağlıyor. Oyunun betası kimler için olabilir? Sadece Playstation Plus üyeleri ve oyunu önsipariş edenler için mi? Yoksa PS3 sahibi olan herkes mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler