Killzone 3 Betasında Katliama Devam

Öldür ya da öl!
09.02.2011 19:59 Alkan Adakaner


     Killzone 3'ün herkese açık betasında ilk saatte 500 bin kişinin öldüğünü bildiren bir haberi daha önce paylaşmıştık. Şimdi de 62 milyon düşmanın öldürüldüğü açıklandı. Betaya ilginin ne kadar yüksek olduğunu bu rakamlardan anlamak mümkün.
 
      Oyunun herkese açık betasında 400 bin oyun oynanadı, yarım milyondan fazla oyuncu leaderboard'larda göründü. Her iki oyuncudan birisi ise 1 milyon XP barajını geçti.
 
     22 Şubat'ta Amerika'da 25 Şubat'ta ise Avrupa'da piyasaya çıkacak oyunun tam sürümünde çok daha yüksek skorlara ulaşılacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 1 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 3 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 4 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 5 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler