Killzone 3 Hakkındaki İlk Bilgiler Şubatta mı?

Killzone 2 ile konsollarda FPS oyunlarının çehresi değişti...
23.01.2010 21:59 Necmettin Arat

PSUni'ye göre Killzone 2, Uncharted 2'nin gölgesi altında bir 2009 yılı geçirmesine rağmen yine de geçtiğimiz yılın en güzel oyunlarından birisiydi. Oyun, konsollardaki tatsız FPS oynanışına bir anlam getirmiş ve geçtiğimiz yıla damgasını vurmayı başarmıştı.
 
Kısa zaman içinde fan boylarıyla yıkılmaz bir kale olan Killzone 2, inanılmaz detaylı ve güzel grafikleri ile de dikkat çekiyordu. Killzone 2, Playstation 3'e özel bir oyun olması sayesinde konsolunun tüm nimetlerini kullanmasını da iyi bildi. Ancak akıllarda "Killzone'un devam oyunu için Playstation 3 donanımı yeterli olacak mı ?" soruları da dolaşmıyor değildi. Yapımcıların bir kaç ay öncesinde devam oyununu açıklamaları ve Playstation 3 donanımının yeterli olduğunu belirtmeleri ise yüreklere su serpmiş ve beklentileri arttırmıştı.
 
Bu sıralar ise ortalarda Killzone serisinin devam oyunu hakkındaki ilk bilgilerin, önümüzdeki ay (Şubat) oyuncularla paylaşılacağı dedikoduları dolanıyor. Bakalım önümüzdeki ay, yeni Killzone oyunu hakkında ilk bilgiler gün ışığına çıkmaya başlayacak mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: SCEE Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler