Killzone 3, Half Life ve Uncharted'den Esinlenmiş

Half Life'dan etkilenmeyen oyun var mı?
17.02.2011 01:50 Ersin Kılıç


     Önümüzdeki hafta çıkışını yapacak olan Killzone 3 için ilginç açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu seferki açıklama ise serinin en önemli ağızlarından birinden gelmiş.
 
     Killzone serisinin yaratıcılarından biri olan Herman Hulst, Resmi Playstation Magazine'e oyun hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş. Hulst, Killzone 3'ün yapımında Guerrilla Games'in Half Life ve Uncharted gibi oyunlardan etkilendiğini belirtmiş.
 
     Uncharted dışında Half Life serisinin hikaye sunumu ve birinci şahıs özelliklerinden övgüyle bahseden Hulst, "O adamlar hikaye anlatımı ve karakter gelişimi için yeni bir çıta belirledi ve bizde bu çıtaya erişmeye çalıştık" açıklamasını da sözlerine eklemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 5 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 6 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler