Killzone 3 Japonya Resmi Sitesi Açıldı

04.06.2010 10:07 Alkan Adakaner


 
      Guerilla Games ve Sony işbirliği sonucu hazırlanan Killzone 3 ile ilgili sürekli yeni bilgiler açıklanıyor. Oyunun 3D ve 720P destekli olacağı ve 30 FPS hızda çalışacağının yanı sıra Killzone 2'deki bazı eksiklikler de giderilecek.
 
      Özellikle ilk oyunda çok beğenilen grafiklerden daha iyisinin yapılacağının ve Playstation 3'ün gücünün tamamının kullanılacağının açıklanması serinin hayranlarını (daha doğrusu 2. oyunun hayranlarını, çünkü ilk oyun rezildi) heyecanlandırmaya yetti.
 
     E3 fuarında bir çok videsouyla karşılaşmayı umduğumuz oyunun Japonya resmi sitesi de açıldı. Şu an basit bir yapıya sahip site önümüzdeki günlerde yoğunluk kazanacaktır.
 
     Killzone 3'ün Japonya resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler