"Killzone 3, PS3'ün Gücünü %100 Kullanmıyor."

Sizce ne zaman Playstation 3'ün sınırına ulaşılabilecek?
23.02.2011 23:19 Levent Polater

 
    Yaklaşık 5 senedir satışta olan Playstation 3 için her zaman "gücünün sınırı yok" denilir, cihazın gücünü %100 kullanabilecek oyunu yakın zamanda göremeyeceğimiz belirtilip dururdu. Bu söylemlere son noktayı Guerilla, bir kaç hafta önce Killzone 3'ün PS3'ün gücünü tamamen (%100) kullandığını açıklamasıyla son bulmuştu. Ancak görünüşe göre henüz "son bulmuyor"..
 
    Yine olmadı, yine olmadı, Killzone 3 de PS3'ün sınırını bulamadı. Bunu açıklayan ise Guerilla'dan Hermen Hulst. Hulst'un açıklamaları aşağıda:
 
     “Her projenin sonunda, 'Sonuna kadar kullandık' diyoruz. Killzone 2 bitince böyle bir hata yapmıştım. Cihazı sonuna dek zorladığımızı hissettik. Şimdi, deneyimlerimize dayanarak her seferinde bu teknolojide katedilebilecek daha fazla yol olduğunu biliyoruz. Sürekli farklı teknikler bulabilirsiniz."
 
    “Örneğin, Killzone 2'de anti-aliasing kullanarak daha pürüzsüz bir yapıya gitmiştik. Şimdi de bunu kullanıyoruz ancak bu seferki çok daha etkili ve gelişmiş bir sürüm. Böylece daha fazla detay, daha büyük çevre öeğeleri ve daha çok poligon görmektesiniz. Killzone 2 ile karşılaştırılınca Killzone 3'ün poligon sayısı 3 kat daha fazla. Yani bir başka deyişle, kendimize PS3'te çok daha fazla alan bulduk."
 
     Killzone 3 de yapamadı. Hangi oyun bunu başaracak? Söz sizlerde...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler