Killzone 3'ün 1.08 Yaması Gelecek Hafta Çıkacak

Killzone 3 ülkemizde Türkçe olarak piyasaya çıkmıştı
19.04.2011 07:35 Alkan Adakaner


     Guerilla Games, Playstation 3'ün beğenilen FPS oyunu Killzone 3'e yama çıkarmaya devam ediyor. Oyunun 1.08 yamasının gelecek hafta yayınlanacağı açıklandı.
 
     Bu yama sayesinde harita değiştirme sorunu ortadan kalkıyor. DLC'lerde fazladan haritaya sahip olanlar ile bu haritalara sahip olmayanların oyunlarının kopmaması için en uygun haritada savaş devam edilecek. Artık bütün haritalar artık oyuncular tarafından oylanabilecek.
 
     Pyrrhus Crater'de tekrar ortaya çıkmamız sonrası oluşan network hatası (5022) ve Kaznan Jungle ormanında round sonunda ortaya çıkan sorun da bu yama ile gideriliyor. 

     Guerilla Games, satış rakamları ile bekleneni veremeyen Killzone 3'ü yamalarla desteklemesi de sevindirici. 1.07 yaması da bu ay içinde yayınlanmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler