Killzone 3'ün Betası Herkese Açılıyor

Killzone 3'ün haritalarından Frozen Dam'i test edeceğiz
22.01.2011 00:45 Gökhan Yılmaz

 
     Sony, Killzone 3'ün halka açık betasının 3 Şubat'tan 15 Şubat'a kadar süreceğini duyurdu. PlayStation Network'ten indireceğiniz beta ile oyunun online ve offline modlarını test edebileceksiniz.
 
     Oyuncular Killzone 3'ün multiplayer haritalarından MP05 Frozen Dam'de oynayarak oyunun üç farklı multiplayer modunu test edebilecekler.
 
     Bu multiplayer modlarından biri olan Guerrilla Warfare haritada 16 kişinin birlikte oynamasına izin veriyor. Bu oyun modu için bildiğimiz Team Deathmatch diyebiliriz.
 
     Diğer bir mod olan Warzone ise 24 kişiye kadar oynanabiliyor. Killzone 2 oynayanların hatırlayacağı modda verilen beş mini görevi tamamlamanız gerekiyor.
 
     Son multiplayer mod olan Operations ise 16 kişiye kadar oynanabiliyor. Hikaye tabanlı ve ara videoların olduğu oyun modunda birbirinin ardından gelen ufak görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.
 
     Tüm bu multiplayer modların yanı sıra Botzone isimli tek kişilik oyun modu da beta oyuncularına sunulacak. Bu oyun modunda 15 bota karşı oynayarak multiplayer oynamadan önce oyunun kontrollerine ve haritasına alışabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler