Killzone 3'ün Boyutu Rekor Kırdı

Killzone 2'den sonra Killzone 3 ile Guerilla, grafik çıtasını olabildiğince yükseltmeyi hedefliyor.
22.01.2011 20:19 Levent Polater

 
    22 Şubat tarihli Killzone 3 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ancak bu seferki sizi epey şaşırtacak.
 
    Sony'nin Blu-ray diskleri sayesinde sayesinde 50 GB kapasitelere kadar çıkabilen oyunlar arasında şimdiye kadar en büyük boyuta sahip Playstation 3 oyunu Final Fantasy XIII olmuştu. Ancak FF XIII'ün boyutu da geçildi. Hem de bir FPS oyunu olan Killzone 3 geçti.
 
    Alınan bilgilere göre Killzone 3 tam 41.5 GB boyutuyla Playstation 3'ün en büyük boyutuna sahip olarak ışıldıyor. Bir önceki oyun olan Killzone 2, 12 GB iken nasıl oluyorda Killzone 3 bunun üç buçuk katı olabiliyor, çok merak ediyorum doğrusu.
 
    Şimdi kafanızı başka bir soru daha meşgul etmiş olabilir. Bu kadar büyük boyuta sahip bir oyun zorunlu başlangıç yüklemesi isteyecek mi? Alınan bilgilere göre, Hayır, 41.5 GB büyüklüğündeki Killzone 3, herhangi bir zorunlu yükleme istemeyecek. Gerçekten harika bilgiler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler