Killzone 3'ün Engineer Sınıfından Oynanış Videosu

Engineer sınıfı Killzone 3'ün tamircisi olacak
13.02.2011 11:27 Gökhan Yılmaz

 
     Killzone 3'ün multiplayer modunun içerikleri gösterilmeye devam ediyor. Oyunun multiplayer haritalarından MP02 Pyrrhus Crater ve Engineer sınıfının oynanış görüntüleri yayınlandı.
 
     Pyrrhus Crater, Helghan'ın yıkılmış parlamento binasının ortasında bulunuyor. Haritanın ismi, Killzone 2'de meydana gelen nükleer patlamadan sonra ortaya çıkan devasa kratere verilmiş. Warzone oyun modunda 24, Guerrilla Warfare modunda ise 16 kişiye kadar destek veriyor.
 
     Yine aynı videoda gördüğümüz Engineer sınıfı ise alışıldık özelliklere sahip. İstediği bölgelere savunma ve saldırı amaçlı taretler kurabiliyor, haritada bulunan Mortar Beacon ya da Minigun Emplacement gibi silahları tamir ederek tüm takım arkadaşlarının kullanımına sunabiliyor.
 
     Bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler