Killzone 3'ün Senaryo Modu için Co-op Onaylandı

Bütün zorluklara karşı iki kişi mücadele etmek her zaman daha iyidir
14.12.2010 20:00 Alkan Adakaner


    Bir süredir söylenti olarak devam eden ve sızan bir ekran görüntüsü nedeniyle iyice merakımızı uyandıran Killzone 3 co-op desteği sonunda Guerilla tarafından resmi olarak duyuruldu.
 
    Geliştirici firmadan Herman Hulst, Killzone 3'ün senaryo modunda bölünmüş ekran co-op desteğinin olacağını onayladı. Böylece bir arkadaşımızla oyunu tek TV'den oynama şansı yakalayacağız.
 
     Killzone 2'deki bir haritayı Killzone 3'ün oyun motoruna koyduklarını ve sonuç olarak konsolun gücünün %50'sini kullandığını gördüklerini söyleyen Hulst, her şeyi çift renderleyebildiklerini ve böylece bölünmüş ekran co-op'u görebileceğimizi söyledi.

    Şu ana kadar görsel olarak oldukça iyi görünen Killzone 3 de gerçekten split screen modu dışında konsolun gücünün %50'sini mi kullanıyor?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 2 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 3 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 3 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler