Killzone 3'ün Senaryo Modundan Bir Ekran Görüntüsü

04.12.2010 19:11 Alkan Adakaner


 
    Şimdiye kadar Killzone 3'ün multiplayer moduna ait bir çok video gördük, hatta oyunun betasının bile yapıldığını biliyoruz. Senaryo modu hakkında ise multiplayer moduna oranla daha az bilgi sahibiyiz.
 
    Yukarıdaki ekran görüntüsü ise oyunun senaryo moduna ait ve bu görüntüde silahımızı doğrulttuğumuz dev kütle aslında bir robotmuş ve zayıf noktalarına ateş ederek onu yok etmemiz gerekiyormuş.
 
     Bu robot hareket halinde ve sizi füzelerle yok etmeye çalıştığından, onun zayıf noktalarını bulmak için çabuk davranmamız gerekiyor. Eğer görüntü gerçekten de Killzone 3'e aitse grafikler bir TV ekranından fotoğraf makinesiyle çekilmiş olsa bile hoş duruyor. Eldivendeki ayrıntılar çok ince.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler