Killzone 3'ün Senaryo Modunun Demosu 16 Şubat'ta

Türkçe seslendirme desteği Killzone 3'ü ülkemizdeki oyunculariçin özel yapıyor
26.01.2011 16:44 Alkan Adakaner


     Playstation 3'ün merakla beklenen FPS oyunu  Killzone 3'ün senaryo modunun demosunun yayınlanma tarihi açıklandı. Sony tarafından yapılan duyuruya göre Playstation Plus kullanıcıları 9 Şubat'ta demoya kavuşacakken 16 Şubat'ta ise bütün PSN kullanıcıları demoyu indirme şansına kavuşacak.
 
    Playstation Store'de iki adet demo bulunacak. Bunlardan bir tanesi 2D olacakken, diğeri ise 3D görüntü desteği verecek. Her iki demo da "Icy Incursion" bölümünü kapsayacak. Merak etmeyin 3D demoyu indirip 2D TV'de oynamaya kalkınca sorun çıkmayacak, sadece 3D TV bulunamadı uyarısı gelecek)
 
     2D olan demoda bölünmüş ekran desteği de bulunacağını belirtelim, 3D demoda bölünmüş ekran desteği olmayacak. Ayrıca demonun her iki sürümünün de Move desteği olacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler