Killzone: SF'da Helghast Birlikleri Detaylandı

09.10.2013 11:10 Alkan Adakaner


     Killzone: Shadow Fall'daki savaşçı sınıflar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa Helgast Askerlerinin özellikleri ile ilgili açıklamalar yapıldı. Oyunda Helgast askeri birliklerinin artık daha saldırgan ve zeki olacakları söyleniyor. İşte bu sınıfların özellikleri.
 
Assault Troopers: Helgast askeri birliklerinin temel birimi olan bu askerler serinin önceki oyunlarındaki türlerine göre daha iyi eğitilmiş ve daha iyi techizata sahipler. Normal bir asker şimdi daha öldürücü ve zeki bir yapıya bürünmüş.
Commandos: Oyundaki en agresif ve güçlü savaşçılar komandolardan oluşuyorlar. Yüksek ateş gücü ve yakın dövüş özelliklerine sahip komandolar Shotgun ve minigun gibi silahları başarılı bir şekilde kullanıyorlar.
Engineers:  Bu grup savaş alanına destek sağlama önceliğiyle hareket ediyor. Buna karşın turret'leri kullanıp ofansif, Nano Shield'lerı kullanıp defansif olarak savaşa büyük karkı sağlayabiliyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 1 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 3 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 3 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler