Killzone: Shadow Fall Yönetmeni Steven ter Heide Şirketten Ayrıldı

07.07.2017 17:15 Gazali Çetinkaya

 
 
   Killzone: Shadow Fall'un yönetmeni Steven ter Heide geçirdiği 12 yılın ardından Guerrilla Games'ten ayrıldığını açıkladı.
 
   Steven ter Heide 
 
"12 yıldan sonra yeni bir şeylere başlamak için Guerrilla'dan ayrıldım. Killzone, RIGS ve Horizon ile muhteşem şeyler başarmış bir stüdyonun bir parçası olmak harika bir duyguydu. Çok yetenekli, harika insanlarla birlikte çalıştığım ve bu süre boyunca çok güzel anılarım olduğu için için son derece şanslıyım. Yeni bir şeye baslayacak olmamdan dolayı da çok heyecanlıyım."
 
   Guerrilla Games şu anda Horizon Zero Dawn'ın genişleme paketi “The Frozen Wilds” üzerinde çalışıyor. “The Frozen Wilds” bu yıl içerisinde çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler