Killzone: SH'nin Season Pass'i Duyuruldu + Video

25.09.2013 09:48 Alkan Adakaner


      Killzone: Shadow Fall'un senaryo modunun iddialı olduğunu biliyoruz. Bu oyunun multiplayer modları da en az senaryo modu kadar iddialı olacak gibi görünüyor. Zaten oyundaki haritaların ücretsiz olarak açıklanması oyuncuları çok memnun etmişti.
 
     Oyunda haritalar ücretsiz olmasına karşın Killzone: Shadow Fall için bir Season Pass duyuruldu. Bu season pass'te 45 Avro'luk içeriğin 19.99 Avro'ya verildiği belirtiliyor ve karşımıza çıkacak içerikler de şu şekilde:
 
Online co-op genişleme paketi
* 3 online co-op harita paketi
* 2 fazladan multiplayer genişleme paketi
 
    Shadow Fall'un online co-op genişleme paketinde yepyeni haritalarda en fazla 3 kişi gelen düşman saldırılarına karşı koymaya çalışacağız. Ayrıca 2 fazladan multiplayer genişleme paketinin ise saatlerce fazladan oyun oynama şansını bize sunacağı belirtiliyor.
 
    Anlaşılan Sony ve Guerilla Games multiplayer haritaların ücretsiz olacağı yönündeki sözünde tam olarak durmamış. Bunun yerine bazıları ücretsiz, bazıları ücretli modeli benimsenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 51 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler