Killzone: Shadow Fall 30 fps'de Çalışıyor

Killzone: Shadow Fall, PS4'ün en dikkat çekici oyunlarından biri
23.02.2013 10:02 Alkan Adakaner


      Yeni nesilde bütün oyunların 60 fps hızında (saniye kare hızı)  çalışacağı yönünde resmi bir açıklama yapılmadı, ama bazı oyuncuların beklentileri bu yöndeydi. Bazı oyunların 60 fps'de çalışmayacağı yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
 
     Konsolun çıkış oyunlarından biri olan Killzone: Shadow Fall'un 30 fps hızında, 1080p olarak 3D destekli bir şekilde piyasaya çıkacağı 4players.de adlı Alman oyun sitesinin röportajı sonucu ortaya çıktı.
 
     Hatırlarsanız John Carmack uzun zaman önce yeni nesilde 60 fps hızın standart olarak beklenmemesi gerektiğini ve bazı oyunların daha iyi grafikler sunmak amacıyla 30 fps hızında olacağını ve bunun yeterli olduğunu belirtmişti. Anlaşılan Carmack haklı çıktı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 101 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler